Ezek a fránya papírok...

Az MSZP-s Kunhalmi már diploma nélkül van

Idén sem csillapodik a szakdolgozat/diploma valódiságának kérdése a politikusok körében. Már azon is el lehet "bukni", ha valaki nem veszi át, nyelvvizsga hiányában az oklevelét.

2014.03.27 07:33ma.hu

A szocialista párt hivatalos internetes oldalán található önéletrajzában korábban azt tüntették fel, hogy bölcsész- és politológusdiplomával is rendelkezik Kunhalmi Ágnes, ám egy pestszentlőrinci blog szerint az MSZP oktatáspolitikusa valójában még egyetlen diplomát sem vett át.

A XVIII. kerületi egyéni jelöltjének végzettségéről szóló adatokat a szocialista párt hivatalos honlapján végül utólag módosították.

Kunhalmi a Gyurcsány-kormány alatt, 20 évesen már a miniszterelnöki kabinetirodán volt titkárságvezető, ezzel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen, majd az ELTE jogi karára is beiratkozott. Nyelvvizsga hiányában azonban mind ez idáig egyik helyen sem vehetett át oklevelet. Ami persze korántsem jelenti azt, hogy nem rendelkezik a tudással, éppen csak papírja nincs róla.

Az MSZP egyébként Kunhalmi Ágnest indította a XVIII. kerületben a párt letartóztatott elnökhelyettese, Simon Gábor helyett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.