Alkalmazkodó politikusok

Ünnepi változások a vihar miatt

A mai napra előrejelzett viharos szél miatt az ünnepi rendezvények helyszínének módosítására kényszerültek a megemlékezések szervezői. Bajnaiék mégis kimennek, Belváros-Lipótváros tető alá vonul.

2014.03.15 14:29ma.hu

Mesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ünneplőkkel találkozik

Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője találkozik azokkal az ünneplőkkel, akik későn értesültek arról, hogy elmarad ünnepi rendezvényük.

Időpont: 14.45

Helyszín: Budapest, V., Március 15. tér., Petőfi-szobor

***

Belváros-Lipótváros önkormányzatának ünnepsége
Helyszínváltozás!

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendez ünnepséget Belváros-Lipótváros önkormányzata. Ünnepi beszédet mond Rogán Antal polgármester. 17.00 órakor átadják a Pro Civibus díjakat.

Időpont: 16.00

Helyszín: Budapest, Aranytíz Kultúrház (V., Arany János u. 10.).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.