Bemutatták a Bács-Kiskun megyei jelölteket

Programközpontú és tiszta kampányt ígér a Jobbik

Programközpontú, tiszta kampányt ígért a Jobbik szóvivője pénteken Kecskeméten, ahol bemutatta pártja Bács-Kiskun megyei képviselőjelöltjeit.

2013.10.25 15:44MTI

Dúró Dóra a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Jobbik a 2014-es országgyűlési választás előtti kampányát programalapon, "a bajai videoügyhöz hasonló csalásoktól és hazugságoktól" mentesen folytatja majd. Ennek egyik biztosítékaként a párt továbbra is kiáll a kampánycsendsértés "intézményének" visszaállítása mellett - tette hozzá.

Közölte: a jelenlegi kormány két "megvalósulatlan, fontos ígéretére", a munkahelyteremtésre és a közbiztonság javítására helyezik a legfőbb hangsúlyt, kidolgozott megoldási javaslatokat kínálva ezekre az egész társadalmat érintő problémákra.

Azt mondta, hogy az előző kampányban a Fidesz egymillió új munkahelyet ígért, miközben a "közmunkával kozmetikázott" számok mögött nincs valós munkahelyteremtés.

A szóvivő szerint ugyancsak "szinte szállóigévé vált", de az elmúlt három év romló bűnügyi mutatóit látva "porhintésnek" bizonyult az a szlogen is, amely azt hirdette, hogy a kormány két hét alatt rendet tesz a közbiztonságban. Dúró Dóra a sajtótájékoztatón bemutatta a Bács-Kiskun megyei jobbikos országgyűlési képviselőjelölteket.

Elmondta: a Kunszentmiklós-Kecskemét központú 1. számú körzetben Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke indul.

A Kecskemét-Tiszakécske térséget magában foglaló 2-es körzet jelöltje Oberna Zoltán, a Jobbik tiszakécskei elnöke, helyi önkormányzati képviselő.

A Kalocsa és környéke 3. számú körzetben a párt megyei elnöke, Suhajda Krisztián országgyűlési képviselő méreti meg magát, míg a Kiskunfélegyháza központú 4. választókörzetben Kollár László, a megyei választmány alelnöke, a megyei közgyűlés tagja indul.

Kiskunhalas térségének képviselőjelöltjeként indul az 5-ös körzetben Farkas Gergely parlamenti képviselő, az Országgyűlés oktatási bizottságának tagja, a párt ifjúsági tagozatának elnöke. A bajai központú 6-os választókörzetben pedig Mészáros Istvánt, az Új Magyar Gárda Mozgalom vezetőjét indítja képviselőjelöltként a Jobbik - közölte a párt szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.