Áramszünet az ELMŰ ellátási területén

Nem a rezsicsökkentés vitte el az áramot a kormányülésen

Rövid időre elment az áram a visegrádi kormányülésen. Ez azonban (még?) nem a szolgáltatói terheket növelő rezsicsökkentés miatt volt. Ha érdeklik az okok, kattintson!

2013.09.05 16:40MTI

Az ELMŰ tájékoztatása szerint a mai és tegnapi napon, a Nagymaros/Lepence vonalon fakivágás miatt rövid ideig szünetelt az áramszolgáltatás, ami érintette a Visegrádon zajló kihelyezett kormányülést is. Mindkét üzemzavart helyi favágók szakszerűtlen munkavégzése okozta, mely során leszakítottak egy 20 kV-os középfeszültségű vezetéket. Emberi sérülés nem történt. A fogyasztókat, a hiba végleges elhárításáig, aggregátorral látta el az áramszolgáltató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.