Határon túl élők ügye

Mesterházy: az MSZP politikája három fő pilléren nyugszik

Három irányban segítheti az MSZP a határon túl élő magyarok törekvéseit és érdekeinek érvényesítését - jelentette ki az MSZP elnöke határon túli magyar pártok vezetőivel tartott egyeztetése után.

2013.08.31 15:14MTI
MTI

Mesterházy Attila a sajtótájékoztatón elmondta: ez a három irány a határon túli magyar közösségek belügyeibe történő be nem avatkozás, a jószomszédi viszony és a partnerség, illetve a környező országokban működő, ugyanabban a pártcsaládban tevékenykedő pártok közötti jó kapcsolat kiépítése.

A szocialista párt elnöke emlékeztetett arra, hogy az MSZP a közelmúltban megtartott kolozsvári kihelyezett elnökségi ülésén hirdette meg új nemzetpolitikai programját és irányát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.