Pereskedés

Kövér: nyilvánvaló politikai játszma volt a Gyurcsány kormány tevékenysége

Kövér László házelnök szerint nyilvánvalóan egy politikai játszma része volt az UD Zrt.-ügyben a Gyurcsány-kormány tevékenysége. A politikus tanúként beszélt a 2008 őszén kitört megfigyelési ügy büntetőperének csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken. A vádlott, Szilvásy György szerint épphogy a Fidesz politizálta át az ügyet.

2013.07.18 16:45MTI
MTI

Kövér László - aki az első Orbán-kormányban volt titokminiszter - a többi között arról beszélt, 2006-ig a szembenálló politikai oldalak között volt egy minimális egyetértés abban, hogy a nemzetbiztonsági terület legyen mentes a pártpolitikai csatározásoktól. Akkor viszont ez a konszenzus megtört, és a kormányzat titkosszolgálati eszközöket is bevetett politikai riválisai hiteltelenítése érdekében - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.