Nincs cáfolhatatlan bizonyíték

Öszödi beszéd - Gyurcsány: az utolsó mozaikdarab hiányzik

Gyurcsány Ferenc szerint továbbra sincs meg az a cáfolhatatlan bizonyíték, az utolsó "mozaikdarab", amely alapján teljes bizonyossággal nyilvánosságra lehetne hozni, hogy kik szivárogtatták ki 2006-os őszödi beszédét.

2013.05.23 13:47MTI

A volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke erről országjárásának szombathelyi állomásán sajtótájékoztatón szólt csütörtökön. 

Úgy fogalmazott, hogy a Heti Válasz cikke sem teszi teljessé a kiszivárogtatásról alkotott képet. A hetilapban szereplő történet vagy igaz, vagy nem - mondta. 

Gyurcsány Ferenc szerint ha nincsen újabb, megcáfolhatatlan bizonyíték, akkor ez a mostani közlés a Fidesznek használ, a baloldali összefogásnak pedig ártalmas.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.