Jó helyzetben vagyunk

Áder: az ivóvíz fontos érték

A felszín feletti és alatti vizek, valamint az ivóvíz fontosságára és értékeire hívta fel a figyelmet a víz világnapja alkalmából Áder János csütörtökön Nyíregyházán.A köztársasági elnök a Nyírségvíz Zrt. telephelyén tett látogatást.

2013.03.21 13:22MTI

Az ezt követő sajtótájékoztatón elmondta: a magyar emberek számára természetes, hogy otthonukban tiszta víz folyik a csapból, de a világ más részén élő, több mint kétmilliárd ember számára nemcsak a víz tisztasága, hanem a mennyisége is súlyos gondokat okoz.
 
Magyarország jobb helyzetben van, az ország jó adottságokkal és megfelelő vízkészlettel rendelkezik, de ennek az értéknek a védelme érdekében rengeteg ember munkájára és szakértelmére van szükség - hívta fel a figyelmet Áder János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.