Demonstrálók

Selmeczi: emberekre támadtak az MSZP miskolci megemlékezésén

Békésen demonstrálókra, köztük egy mozgássérült nőre és fiatalokra támadtak rá a szocialisták a Fidesz szóvivőjének közlése szerint az MSZP központi megemlékezésén március 14-én, Miskolcon.

2013.03.21 11:46MTI

Selmeczi Gabriella csütörtöki közleményében azt írta, a "jelenlévő szocialisták egy csoportja, köztük Mokrai Mihály, miskolci szocialista önkormányzati képviselő az MSZP ellen békésen demonstrálókra rontott. Rátámadt egy mozgássérült, mankós asszonyra, egy másik ember kezéből a transzparenst erőszakosan kicsavarta. Rángatták a demonstrálók kabátját és haját, fizikailag fenyegették, lökdösték őket, minősíthetetlen hangnemben üvöltöztek velük, és megpróbálták őket a közterületről elvezetni."

A fideszes politikus közleményében hangsúlyozza, a bántalmazás szemtanúja volt Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Török Zsolt, az MSZP szóvivője is, akik szó nélkül hagyták a felháborító eseményeket. A szóvivő felszólította a baloldalt, hogy "hagyja abba a gyűlöletkampányt, amely immár nem először erőszakos akcióban nyilvánul meg".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.