"Joguk van megtudni"

Fidesz: az MSZP továbbra sem drukkol Magyarországnak

A szocialisták továbbra sem drukkolnak Magyarországnak.

2013.02.21 14:58MTI

Ssütörtökön az MSZP gazdaságpolitikai programjáról tájékoztatta a Magyarországra akkreditált diplomatákat Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke és Kákosy Csaba szakpolitikus. 

A Fidesz szerint a magyar emberekkel szemben elvárható és tisztességes lett volna, hogy Mesterházy Attila először előttük és nem külföldi diplomaták előtt "leplezi le a szocialisták veszélyes gazdaságpolitikai elképzeléseit". A kormánypárti frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a magyar embereknek joguk van megtudni "a baloldali megszorító csomag részleteit", ami az euró bevezetésének és a bankadó csökkentésének az ára lenne.
 
"A szocialisták ismét hazugságokkal próbálják telebeszélni a külföld fejét, holott nem egyszer derült már ki és fulladt kudarcba ez a kísérletük" - fogalmaztak, hozzátéve, hogy Magyarország teljesítményében egyre többen hisznek, helyreállt a bizalom az ország iránt, és egyre több nemzetközi szövetséges sorakozik fel mögénk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.