A jövőben is megtesznek mindent

Fidesz: semmi okunk szégyenkezni a korrupcióellenes harcban

A Fidesz szóvivője szerint a magyar kormány a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a korrupció az országban.

2012.12.09 18:06MTI

Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött vasárnapi közleményében azt közölte, nem állítják, hogy nincs még tennivaló, de megfogalmazása szerint "semmi okunk szégyenkezni". Hangsúlyozta: a Fidesz támogatja a kormányt a korrupcióellenes harcban. 

Rámutatott, hogy a Transparency International tájékoztatása szerint az összes szomszéd ország korruptabb, mint Magyarország, kivéve Ausztriát és Szlovéniát. A sokak által a németekkel egy sorban kezelt Csehország is jócskán mögöttünk kullog, továbbá a "híres", és "éltanuló" balti államok közül Litvánia is korruptabb - tette hozzá a Fidesz szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.