A kormány garantálja biztonságukat

Orbán a Mazsihisz elnökével tárgyalt

Orbán Viktor kormányfő hétfőn hivatalában fogadta Feldmájer Pétert, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét, akivel áttekintették a magyarországi zsidóság helyzetét.

2012.12.04 07:37MTI

Feldmájer Péter köszönetét fejezte ki a miniszterelnöknek az országgyűlési felszólalásáért, és külön elismerését fejezte ki azért, hogy Rogán Antal frakcióvezető részt vett a vasárnapi fővárosi Kossuth téri neonáci-ellenes tüntetésen - olvasható a közleményben. 

A miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásában világossá tette: nem fogja hagyni, hogy bárki, bármely politikai irányzat eltérítse Magyarországot demokratikus meggyőződésétől, a szabadság szeretetétől vagy az emberi méltóság feltétlen tiszteletétől. Orbán Viktor biztosította a magyarországi zsidó közösség tagjait, hogy a kormány minden alantas támadással szemben megvédi őket, és garantálja biztonságukat - zárul a miniszterelnök sajtófőnökének közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.