KÉSZ-kerekasztal

Hoffmann nem tapasztalt sztrájkhangulatot az iskolákban

Az oktatási államtitkár nem tapasztalt sztrájkhangulatot az iskolákban az elmúlt napokban, ugyanakkor riadalmat igen a pedagógus-szakszervezetek "hamis állításai" miatt.

2012.10.26 19:27MTI

Hoffmann Rózsa ezt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) győri szervezetének péntek esti fővárosi rendezvényén mondta az MTI kérdésére. Hoffmann Rózsa azzal kapcsolatban, hogy sikerül-e majd megállapodni a szakszervezetekkel, úgy fogalmazott: ha nem születik egyezség, az nem a kormányzat "kontójára lesz írható". 

Mint mondta, a megállapodás a pedagógus-szakszervezetek olvasatában azt jelenti, hogy elvárják, az ő akaratuk teljesüljön. Ezért ezek a tárgyalások sokszor nehézkesek, a felek "elbeszélnek egymás mellett". Ezzel együtt az államtitkár nem tartja kizártnak, hogy születik egyezség, mivel szerinte "a lehetetlent is meg kell kísérelni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.