Nagy lesz a zaj

Helikopteres légigyakorlatot tartanak Szolnok légterében

Helikopteres gyakorlatot tartanak Szolnok légterében, emiatt nagyobb forgalomra, és olykor nagyobb zajra kell számítani a környéken.

2012.09.04 18:07MTI

A Hovédelmi Minisztérium közleménye szerint hétfő óta Szolnok a központja a jövő péntekig tartó "Logical Decision 2012" elnevezésű többnemzeti helikopteres gyakorlatnak. A gyakorlaton külföldi repülőeszközök is részt vesznek, s emiatt nappal és sötétedés után is várhatóan a megszokotthoz képest jóval nagyobb lesz a térségben majd a légiforgalom. Jövő héten a magyar Gripen vadászrepülőgépek is bekapcsolódnak a gyakorlatba.
 
Emiatt a közelben lakók (elsősorban Abony, Cegléd, Dabas, Hernád, Lajosmizse, Ladánybene, Ócsa, Örkény, Szolnok, Tatárszentgyörgy, Táborfalva, Törtel és Üllő településeken és környékükön) "rövid időszakokban megnövekedett zajhatásra számíthatnak" - írta a HM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.