Konstruktívabb szabályozás kell

Navracsics újabb levelet írt a Tobin-ügyben

Újabb levelet írt a leányfalui ír gázoló ügyében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Viviane Redingnek, az Európai Bizottság igazságügyi felelősének, arra kérve őt, hogy érje el: az írek legyenek konstruktívabbak a szabályozási kérdésekben és a konkrét ügyben is.

2012.07.11 13:55MTI

A magyar közigazgatási és igazságügyi miniszter az MTI-nek szerdán elmondta: a 2000-ben Leányfalun két kisgyermeket elgázoló ír Francis Ciarán Tobin ügyében "kissé megrekedtek a tárgyalások", az ír igazságügy-miniszter ugyanis még nem reagált a megkeresésére. Viviane Reding azonnal válaszolt a levelére, és háromoldalú egyeztetést hívott össze, de ő sem tudott egyelőre időpontot mondani a két szakminiszter és az uniós biztos közötti személyes találkozóra - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.