Tiltakozás a Széll Kálmán Terv 2.0 ellen

Tüntetést szervez a Jobbik

Vona Gábor, a párt elnök-frakcióvezetője közölte: demonstrációt tart a Széll Kálmán Terv 2.0 ellen a Jobbik május 12-én.

2012.04.30 18:42MTI

A politikus elmondta: miközben az ország kiszolgáltatottá vált, a mindennapok része lett, hogy "emberek veszítik el a munkahelyeiket, a jövőjüket, a gyermekeik továbbtanulásának a lehetőségét, (...) külön sokkoló" a Széll Kálmán Terv 2.0, ami az idén 150, jövőre pedig 600 milliárd forintos megszorítást irányoz elő.
   
A parlamenti ellenzéki párt ezért a Széll Kálmán Terv 2.0 elleni tiltakozásul a jövő szombaton nagyszabású demonstrációt tart Budapesten. A rendezvény pontos helyszínét csak később jelentik be, a demonstrációra a pártelnök közlése szerint mindenkit várnak, aki szerint nem teljesültek a kormány ígéretei, nem történt meg az elszámoltatás, aki szerint "nem tettek két hét alatt rendet és nem teremtettek egymillió munkahelyet".
   
"Elegünk van a megszorításokból és a megszorítások kormányából. Bízunk benne, hogy a magyar társadalom megmutatja a kellő immunreakciót, és nem fogja lenyelni ezt a varangyos békát" - mondta a Jobbik elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.