Schmitt-ügy

Tiltakozó menet indult a Sándor-palotához

Több száz fős tiltakozó menet indult a fővárosban a Deák térről az Erzsébet hídon át a budavári Sándor-palotához, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök lemondását követeljék.

2012.03.31 16:50MTI

A civilek által szervezett megmozduláson ott van több LMP-s országgyűlési képviselő és baloldali politikus is - jelentette az MTI tudósítója.

A Facebookon kezdeményezett akció résztvevői rendőri biztosítás mellett a Károly körút és a Szabad sajtó útja érintésével, a járdán, a közúti forgalmat nem zavarva vonulnak az elnöki palotához. Azt tervezik, hogy egy a köztársasági elnök számára írt lemondó nyilatkozatot adnak át.

A tiltakozók az Erzsébet híd járdáján haladva megtöltötték a pesti és a budai hídfő közötti részt. A rendőrök járőrautókkal egyfajta sorfalat alkotva kísérik a tömeget a buszsávban, a menet fölött egy rendőrségi helikopter is köröz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.