Okos politizálás

A szocik is kétharmadot álmodtak maguknak

Az MSZP szerint a párt megkerülhetetlen a Fidesz-kormány leváltásában, sőt "okos politizálással", nyitottsággal az emberek gondjaira, valamint jó szövetségesi politikával a kétharmados alkotmányozó többség megszerzését is lehetségesnek gondolják.

2012.01.28 14:44MTI

Simon Gábor, az MSZP választmányi elnöke az általa vezetett testület szombati zárt ülését követő sajtótájékoztatóján beszélt erről. Mint mondta, Lakner Zoltán politológus helyzetértékelését követően egyetértettek abban, hogy a szocialista pártnak - a korábbi választási vereségek utáni helyzetekkel szemben - most meg kell dolgoznia azért, hogy ismét váltópárt lehessen.

Kiemelte: el kell érniük, hogy a választók ismét kíváncsiak legyenek álláspontjukra, ehhez pedig világos választási lehetőségeket kell kínálniuk. A választmányi tagok egységesen úgy foglaltak állást, hogy baloldali fordulatra van szükség a nyugdíjrendszer, az oktatás és az egészségügy területén is - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.