Bio-kompatibilisak az újabb Nissanok

Jó hír Nissan-tulajoknak: szabad az út az E10-nek

Néha kifejezetten örömteli állapot Nissan-tulajdonosnak lenni - és általában sem lehet szörnyű, nyilván. Most viszont különösen jó: a cég bejelentése szerint minden 2000 után készült modell képes arra, hogy a szuperbenzint felváltó E10 hajtsa.

2008.03.21 09:20ma.hu

Minden 2000 után készült Nissan modell alkalmas arra, hogy szuper helyett az E10 fedőnevű etanoltartalmú üzemanyag hajtsa - jelentette be a gyár (halkan hozzátéve, hogy a korábbi modellek viszont csak a drágább Szuper Plusszal lesznek majd hajlandóak együttműködni).

Az új benzinfélét 2009-től vezetik be Németországban (ami ilyen szempontból talán nincs is olyan nagyon messze tőlünk), ez váltja majd a jelenlegi szupert.

Bónusz: szuper - nem dízel - klasszikus német reklám szuper-ügyben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.