Az ár fix! 50000 forint

Oldtimer: Veterán a vaterán

Vissza nem térő lehetőséget kínál a Vatera a régi kocsik szerelmeseinek: az aukciós oldalon egy 1972-ben gyártott, kívül-belül felújított, 130 lóerős Mercedes 230 S típusú autómobil kerül kalapács alá fix áron, mindössze 50000 forintért.

2009.11.07 16:39ictpress

Az autó gazdáját nem hagyományos árverésen keresik, az ár fix: biztosan 50000 forintért cserél majd gazdát a különleges darab. Az aukció pontos időpontját teljes titok övezi, csak annyit lehet tudni, hogy a kalapácsütés november első felében várható.

Az 1972-ben gyártott, 230 S típusú fekete Mercedes Limousin teljes utas- és motortere felújított, és mindössze 1000 kilométert gurult a renoválás óta. A kocsi szívének teljesítménye önmagában tiszteletet parancsol: 130 lóerős, 2,3 literes katalizátor nélküli Otto-motor gondoskodik a különleges élményről. A 1350 kilogramm tömegű, ötszemélyes autó forgalmi vizsgája miatt sincs ok aggodalomra, az ugyanis 2010. szeptemberéig érvényes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.