Közlekedés

Január végéig folyamatos nyitvatartással működik a röszkei közúti átkelő

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében.

2023.11.17 12:14MTI

A forgalom gyorsításáért hétfő reggeltől január 31-ig egész nap fogadja az utazókat a röszkei közúti átkelő - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg az ásotthalmi, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhelyek 7 és 19 óra között működnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.