Közlekedés

Péntektől változik az 51-es villamos közlekedése

A két hétig tartó pályafelújítás alatt egyes szakaszokon pótlóbusz közlekedik.

2019.02.28 22:30ma.hu

Péntektől változik az 51-es villamos közlekedése, a két hétig tartó pályafelújítás alatt egyes szakaszokon pótlóbusz közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

A közleményben azt írták, március 1. és 14. között a villamos hétköznapokon két szakaszon, a Mester utca/Ferenc körút és Mester utca/Könyves Kálmán körút között, valamint a Nagysándor József utca és a Koppány utca között közlekedik. A Mester utca/Könyves Kálmán körút és a Koppány utca között pótlóbusz jár 51-es jelzéssel.

A villamos hétvégén rövidített útvonalon, a Mester utca/Ferenc körút és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között közlekedik. A Nagysándor József utca felé az 51-es pótlóbusszal lehet tovább utazni.

A BKK azt javasolja, hogy a villamospótlás ideje alatt a Pesterzsébet felől a belváros felé utazók a 51-es villamossal párhuzamosan közlekedő 23-as vagy 23E jelzésű autóbuszt válasszák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.