Közlekedés

Szünetel a határforgalom Tiszabecsen

Az ukrán határőrizeti szerv informatikai rendszerében bekövetkezett műszaki hiba miatt jelenleg nem tudják beléptetni Ukrajnába a Magyarországról gépkocsival érkező utasokat.

2016.04.14 12:37Havariapress

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határátkelőhelyen csütörtökön késő délelőtt, tizenegy óra előtt állt le a gépkocsik átléptetése a magyar-ukrán államhatáron, mert az ukrán határőrizeti szerv informatikai rendszerében bekövetkezett műszaki hiba miatt jelenleg nem tudják beléptetni Ukrajnába a Magyarországról gépkocsival érkező utasokat.

A gyalogosforgalom mindkét irányban zavartalan, azt azonban egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy a gépkocsiforgalom mikor indulhat újra az átkelőhelyen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ezért azt tanácsolja az Ukrajnába utazóknak, hogy a határátlépésre válasszák a legközelebbi, 0-24 óráig üzemelő beregsurányi, vagy a 7-19 óráig üzemelő barabási, illetve a 8-16 óra között üzemelő lónyai közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

A határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről naprakész információk a rendőrségi honlap Határinfo oldalán találhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.