Itt az újabb orosz csoda

Itt az elképesztő orosz jármű, ami nem ismer akadályt

Az egyszerűen csak bébi-Batmobile-nak becézett mini összkerékhajtású orosz terepjáró majdnem olyan, mint egy off-road kamion, de mégsem.

2016.02.11 10:41ma.hu

Kicsi a bors, de erős, akár a Szentpéterváron bemutatott mindenféle terepen közlekedő jármű (All Terrain Vehicle, ATV), az orosz SHERP. A Batmobil kicsinye nem csak bármin átmegy, de még elsüllyedni sem tud. Az Alekszej Garagasjan tervezett jármű 3,4 méter hosszú, 2,52 m széles és 2,3 m magas. Gumijai 1,6 méter magasak és 60 centiméter szélesek, és légnyomásuk belülről szabályozható. Mint a videón is látni, rendkívül jól manőverezhető.

Az egyszerűen csak bébi Batmobile-nak nevezett "SHERP" kiváló a hazai időjárási viszonyokhoz, így 3 centi hótól már csak nem áll be Budapest...

Közzétette: ma.hu - 2016. február 11.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.