Türelmetlen bemutató

Interneten mutatták be a Ferrari California GT-t

Néhány hete a Ferrari egy szokatlan prezentációval rukkolt elő, egyik új "vadállatáról" az interneten rántotta le a fátylat. A szokatlan húzás türelmetlenségre vall, de lehet, hogy csak figyelemfelkeltésnek szánták.

2008.10.02 09:40Kapás Róbert, ma.hu

Szeptember 18-án a sokáig szigorú titokban tartott új Ferrari California GT-t először lehetett megtekinteni a világhálón, jóval azelőtt, hogy ünnepélyes keretek között élőben is bemutatják majd a Paris Motor Show-n.

Honlapjukon videón megtekinthetőek gyártási jelenetek, a maranellói gyár munkálatai, valamint egyéb ínyencségek. Az élő show tehát valószínűleg kevés meglepetést tartogat majd mind a GT-vel, mind a vele együtt bemutatott 599 GTB Fiorano-val kapcsolatban.

Nem úgy, mint maga a járgány, amely V8-as, 460 lóerős, 4.3 literes motorjával, 7 sebességes váltójával bizonyára sok rajongót szerez majd magának.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.