Margit híd, budai alsó rakpart

A Kacsafutam miatt lesznek forgalomkorlátozások vasárnap

Forgalomkorlátozások lesznek vasárnap Budapesten a Margit hídon, valamint a budai alsó rakpart II. kerületi részén a Kacsafutam elnevezésű jótékonysági rendezvény miatt.

2014.08.29 17:15MTI

Vasárnap nulla órától reggel 7 óráig, 14 órakor a gumikacsák vízbeborításának idejére, majd 21 óra és hétfő reggel 6 óra között a Margit hídon a Pest felé haladó szélső forgalmi sávot lezárják.

Vasárnap 10.30 és 18 óra között tilos lesz megállni a II. kerületi Angelo Rotta és a Sztehlo Gábor rakparton a Margit híd és a Halász utcai lehajtó között. Ebben az időszakban a Margit híd déli hídfelén a budai oldal és a Margitsziget között, valamint a rakpart érintett szakaszán sem lehet majd gyalogosan közlekedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.