Troli

Újra teljes vonalon jár a 4-es, 6-os villamos

A József körút és a Baross utca kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy trolibusz. A forgalmat egy ideig rendőrök irányították.

2014.03.21 12:59MTI

Újra teljes vonalon jár a 4-es, 6-os villamos, valamint a 83-as trolibusz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ valamivel péntek dél előtt a Facebook-oldalán.

Korábban baleset miatt pótlóbuszok jártak a 4-es és 6-os villamos vonalán a Corvin-negyed és a Blaha Lujza tér között, valamint a 83-as troli teljes vonalán.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a VIII. kerületben, a József körút és a Baross utca kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy trolibusz. A forgalmat egy ideig rendőrök irányították. A trolibusz egyik utasa megsérült - tették hozzá.

Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást a sérült állapotáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.