Zajlik az élet

Törött sín, elromlott biztosítóberendezések - több vonalon késnek a vonatok

Eltört egy sínszál Újfehértó közelében, emiatt 15-20 perces késésekre kell számítani a záhonyi vonalon. A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon két helyen is meghibásodott a biztosítóberendezés, hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

2013.12.07 10:54Havariapress

Az Újfehértó és Hajdúhadház közötti pályaszakaszon észlelték a síntörést a reggeli órákban. A vonatok a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek. A hosszabb menetidő miatt 15-20 perces késésekre számíthatnak az utasok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon, a menetrend csak a déli órákra állhat helyre.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon két helyen is elromlott a biztosítóberendezés: Lepsény és Kiscséripuszta, valamint Zalaszentjakab és Nagyrécse között is lassabban, fokozott biztonsági előírások betartásával közlekednek a vonatok. A vonattal utazók 15-20 perces késéssel számolhatnak. A MÁV szakemberei mindhárom helyen dolgoznak a helyreállításon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.