Közlekedési baleset

Elsodorta a teherautó a kerékpárost

Három személyi sérüléssel járó baleset történt az elmúlt 24 órában Tolna megyében.

2013.10.29 09:08police.hu

Elsodorta az általa előzött kerékpárost egy teherautó 2013. október 28-án, 10 óra 30 perc körül a Tolna és Fadd közötti mellékúton. A gépjármű jobb oldali visszapillantója ütközött a kerékpáros karjának, emiatt a biciklis elesett és 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Közlekedési jelzőtáblának ütközött egy segédmotor-kerékpár a 65-ös úton, Iregszemcse és Siófok között, 2013. október 28-án 11 óra 45 perc körüli időben. A kismotor vezetőjét súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Két személygépkocsi ütközött egy forgalomirányító lámpával biztosított útkereszteződésben Szekszárdon, 2013. október 28-án, 17 óra 40 perc körül. A tilos jelzés ellenére a kereszteződésbe hajtó kocsi utasa könnyű sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.