Halálos gázolás a zebrán

Cserbenhagyta áldozatát, de nem jutott messzire

Halálra gázolt egy idős asszonyt egy autós Nagykanizsán. A zebrán gázoló elhajtott, de a rendőrök elfogták.

2013.08.23 10:22Havariapress

Csütörtökön este fél 9 körül gázolt el egy autós egy idős nőt Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utca egyik zebráján. A 74 éves, életveszélyesen megsérült asszonyt a mentők kórházba szállították, de ott már nem segíthettek rajta, sérüléseibe belehalt. Az ismeretlen gázolót, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről, a rendőrök keresni kezdték. Utcáról utcára járva, a helyszíntől másfél kilométerre megtalálták a gázoló autóját, és beazonosították a sofőrt is, akit végül egy barátjánál találták meg. A 44 éves nagykanizsai férfit elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.