Nagy a torlódás

Kigyulladt egy kisbusz az M7-esen

Kigyulladt egy kisbusz csütörtök délután az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán az M0-s autóúti és az érdi csomópont között, a forgalom a belső sávon halad, nagy a torlódás.

2013.05.02 18:53MTI

Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a kigyulladt jármű teljes terjedelmében égett, sőt a lángok átterjedtek a zajvédő falra is. 

A kisbusz sofőrjének a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült három gázpalackot kimentenie a járműből. Az érdi tűzoltóság két egysége oltotta el a tüzet, már az utómunkálatokat végzik. 

Az autópálya-kezelő közölte: a forgalom a belső sávon halad, a járművek mintegy három kilométer hosszan torlódnak. Az MTI úgy tudja, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.