Halálos baleset Mánfánál

Menetrend szerinti buszjárat utasa a halálos áldozat

Menetrend szerinti buszjárat ütközött teherautóval csütörtök reggel a Baranya megyei Mánfánál. A balesetben az autóbuszon utazók közül egy ember meghalt, négyen megsérültek, könnyebb sérülést szenvedett a teherautó vezetője is.

2013.04.25 10:49MTI

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Kasza Anett elmondta, hogy a Pannon Volán Komló és Pécs között közlekedő járatán mintegy negyvenen utaztak, többségében pécsi iskolákba járó diákok, illetve a megyeszékhelyre tartó dolgozók. Az autóbusz egy a 66-os út szélén veszteglő teherautóval ütközött.    

A balesetben a busz egyik első ülésén utazó középkorú férfi vesztette életét, négy további utas könnyebben megsérült. Az ütközés következtében az út szélén éppen járművét szerelő teherautó-sofőr szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A busz vezetője nem sérült meg - közölte a katasztrófavédelmi szóvivő.

Fotó: MTI


Buda Péter, az Országos Mentőszolgálat régiós szóvivője azt mondta, hogy két könnyebb sérültet a helyszínen láttak el a mentők, a többi sérültet kórházba szállítottak.
   
A baleset helyszínén továbbra is teljes útzár van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.