Nem használt biztonsági övet

Rendőröket próbált megvesztegetni egy román sofőr Makón

Intézkedő rendőröket próbált megvesztegetni egy román sofőr Makón, a járőrök visszautasították a pénzt, és feljelentették a férfit.

2013.04.23 10:12MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrök a makói elkerülő úton állítottak meg egy román mikrobuszt hétfő délután. 

A járőrök közölték, hogy bírságot szabnak ki, mert senki nem használta a biztonsági övét, illetve egy négyéves gyermeket biztonsági gyermekülés nélkül szállítottak. 

A 27 éves román sofőr ekkor odalépett az egyenruhásokhoz és pénzt ajánlott nekik, ha eltekintenek az intézkedéstől. A rendőrök ezt visszautasították, mire a férfi újra megpróbálta átnyújtani a pénzt – közölte a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.