Tartálykocsi ütközött

Részben feloldották az útzárat az M6-oson

Már csak a belső sávokat tartják zárva, és a terelés is megszűnt az M6-os autópályán, ahol hétfő hajnalban egy nyersolajat szállító tartálykocsi szalagkorlátnak ütközött.

2013.01.07 14:24MTI

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az érdi tűzoltók már levonultak a 24. kilométernél történt baleset helyszínéről, miután egy másik tartálykocsiba átfejtették a nyersolajat, a szalagkorlátnak csapódott járművet pedig elszállították. Jelenleg az úttisztítás és a szalagkorlát javítása folyik - tette hozzá a szóvivő. 

Az Útinform honlapján olvasható információk szerint az M6-os autópálya mindkét oldalán már csak a belső sávot tartják zárva, így terelésre nincs szükség. A forgalom várhatóan fél négy körül lehet ismét zavartalan - írják. A tartálykocsi az autópálya Százhalombatta felé vezető oldalán ütközött a korlátnak, de a járműben lévő nyersolaj nem folyt ki, és senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.