Havazás

FKF: egész éjjel takarították a havat a fővárosi utakról

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) tájékoztatása szerint a kedd éjszakai műszakban 54 szóró munkagéppel mintegy 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési úthálózatot takarítottak le.

2012.12.05 08:33MTI

A cég szerda reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az éjfél körül kezdődött havazás miatt a fő- és közösségi közlekedési úthálózaton, a hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz és egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető mellékutakon hajnalig eltakarították a havat, így a közösségi közlekedés rendben elindult.
   
Közlésük szerint a hó vastagsága hajnalban a budai oldalon 10,5 centiméter, a pesti városrészben ennél kisebb volt. A mellékutak megtisztítását csak a havazás megszűnését követően, napközben tudják megkezdeni.
   
Az FKF arra kérte a magánház-tulajdonosokat, a társasházak üzemeltetőit, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat tisztítsák meg a hótól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.