A vásárhelyi baleset helyszínén dolgozott

Életveszélyben az áramütést szenvedett villanyszerelő

Áramütés ért egy villanyszerelőt, aki a szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen történt baleset helyszínén dolgozott, a férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

2012.09.05 13:15MTI

Szenti Szabolcs, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az áramszolgáltató munkatársainak azokat a károkat kellett kijavítaniuk, amelyek akkor keletkeztek, amikor egy nő autójával lecsúszott az útról, és kidöntött egy villanyoszlopot.

A nőt részeg barátja kergette egy másik autóval. A baleset a Lévay utcában egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett - tudatta a szóvivő.

Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért barátja saját járművéről rakta azokat át a kocsira - közölte a százados.

A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett bár a férfi rendelkezett jogosítvánnyal, azt nem tartotta magánál, emiatt is eljárás indul ellene és a rendőrök gondoskodtak az okmány visszavonásáról - mondta Szenti Szabolcs.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.