Egy utas megsérült

A helyszínen meghalt a buszba csapódó autó sofőrje

Hétfőn este a 76-os főúton Zalaegerszeg felől Keszthely irányába közlekedő személygépkocsi sofőrje egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett.

2012.03.06 15:14ma.hu

Ennek következtében áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben menetrend szerint, szabályosan közlekedő autóbusszal. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, az autóbusz utasai közül egy fő sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A helyszíni szemle idejére a Rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.