Árvíz

Megerősítette tevékenységét a polgárőrség

A polgárőrség katasztrófavédelmi törzse kihelyezett mobil részleggel erősítette meg árvízvédelmi tevékenységét - közölte Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) a kormány honlapján csütörtökön.

2013.06.06 13:39MTI
Kattintson a képre! >>>

A mobil részleg folyamatos kapcsolatban áll a helyi polgárőrségekkel, az OPSZ-szel, a központi ügyelettel, a katasztrófavédelem megyei ügyeletével, a megyei rendőr-főkapitánysággal, a dunai vízi rendészettel, a vízügyi központi ügyelettel, a magyar honvédség törzsösszekötőjével és minden együttműködő szervezettel.

A polgárőrség Győr térségében - a megyei védelmi bizottsággal egyeztetve - jelenleg 400 emberrel vesz részt az árvízi védekezésben. Három dunántúli megyéből - Veszprém, Zala, Somogy - folyamatosan érkeznek a további polgárőrök. Készenlétben vannak továbbá a Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei polgárőr szövetségek - olvasható az OPSZ közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.