A sofőr elmenekült

19 milliós csempészfogás a hátrahagyott autóban

Tizenkilencmillió forint értékű csempészcigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy autóban, amelynek vezetője előlük menekült, majd hátrahagyta járművét Tiszaszentmártonban.

2013.11.28 08:42MTI

Dávid Zoltán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának sajtóreferense elmondta: a pénzügyőrök a Záhonyhoz közeli településen figyeltek fel egy lámpa nélkül közlekedő gépkocsira, amely az ellenőrző pontnál nem állt meg, elmenekült az igazoltatás elől.

A járművet követő pénzügyőrök egy akácosban találták meg a rendszám nélküli, régi katonai terepjárót, amelynek csomagterében 33 600 doboz ukrán eredetű cigaretta volt. A járműben házilag készített hat vastüskét is találtak, amelyek alkalmasak arra, hogy az autó üldözése esetén akadályozza a követők közlekedését.

A 19 millió forint értékű cigarettát és a járművet lefoglalták, a gépkocsivezetőt keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.