A csempész elmenekült

Ötvenmillió forint értékű csempészcigaretta-szállítmányt találtak Szabolcsban

Járművét és abban ötvenmillió forint értékű cigarettát hátrahagyva menekült el egy csempész a pénzügyőrök elől Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

2013.01.15 09:59MTI

 Kupecz József őrnagy elmondta: a múlt héten történt esetben a NAV munkatársai egy magyar rendszámú kisteherautót akartak megállítani a magyar-ukrán határ közeli Csaroda térségében.

A jármű sofőrje azonban nagy sebességgel továbbhajtott, majd néhány kilométer megtétele után a teherautót az út szélen leállítva hagyta és elmenekült. Az üldözők a helyszínre érve a kocsi rakterében 65 ezer doboz, fekete fóliába csomagolt cigarettát találtak.
   
A jövedéki törvény számítása alapján 50 millió forint értékű dohányárut, valamint a teherautót lefoglalták, és nyomozást indítottak az ismeretlen sofőr kézre kerítésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.