Katie Holmes magyarázkodásra szorult...

Kínos fotók: Tom Cruise 4 éves lányának a péniszes kellett

Nem egyszerű eset Tom Cruise-ék csemetéje - Sokaknak tátva maradt a szája minap, amikor a lesifotósok kereszttüzében Katie Holmes pénisz alakú édességet vásárolt a lányának.

2011.03.18 06:45ma.hu

A bájos, négyéves Suri Cruise kínos helyzetbe hozta híres anyukáját egy boltban, ahol Katie barátokkal beszélgetni állt meg.

Nem más akadt ugyanis a kislány kezébe, mint az a cukorkás doboz, amely külsőre inkább óvszeresre emlékeztet - mindenesetre pénisz alakú cukrok vannak benne.

A jól látható piros felirattal ellátott terméket a fotósok is kiszúrták, így azt is láthatjuk, hogyan próbálja a kellemetlen szituációból kivágni magát a Katie Holmes... Nos, Suri megkapta a cukrokat.

Katie és kislánya éppen a a New York-i Seredipity desszert-étteremből távozott az ismerősökkel, amelynek előterében volt hívogató kirakatával az ajándékbolt.

Suri sokáig forgatta a színes dobozt, édesanyja és a jelenlevők meghökkenésére, mielőtt sikerült a kislányt rávenni, hogy ne szorongassa olyan látványosan, és gyorsan megvették neki.

Az persze ennél is érdekesebb kérdés, mit keresett a 4 éves Suri édesanyjával éjfél előtt a New York-i éjszakában?

Másokat viszont Katie Holmes hoz kellemetlen helyzetbe...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.