Nem védekezik a 47 éves énekesnő

Keresztes Ildikónál jöhet a gyerek?

Nem görcsölnek a gyerekkérdésen, de nem lenne ellenére Keresztes Ildikónak, ha bekopogna hozzá a gólya. A természetre bízza, hogy anyává válhat-e.

2011.05.30 10:33ma.hu
Keresztes Ildikó a férjével, Kicska Lászlóval (Fotó: RTL Klub)

Tiszteli és biztatja az 52 éves Fehér Annát Keresztes Ildikó, amiért be merte vállalni a terhességet ennyi idősen. Sőt, kiderült, hogy bizonyos szempontból még reményt is adott a szintén nem tinédzserkorban lévő énekesnőnek a jó példával: az X-Faktor mentora bevallotta, férjével nem védekeznek, így elméletileg semmilyen akadálya nincs annak, hogy náluk is bekopogjon a gólya.

A 47 éves sztár eddig nem vállalkozott az anyaságra, és valójában most sincs meggyőződve róla, hogy neki "találták ki" ezt a szerepet, de úgy van vele, hogy ha a sors úgy akarja, nem fog ellenállni - árulta el az Új Ásznak.

"Igazából annyira aggódó típus vagyok, hogy talán nem is lennék jó anya. Egészséges lesz? Hol tanul majd? Mi lesz vele? Millió gond..." - töprengett, de egyúttal kifejtette, hogy a kornak semmi köze az anyasághoz. "Ott van példaként a bibliai Sára, aki nagyon idős korában került áldott állapotba" - magyarázta a lapnak.

Egy nő amíg képes teherbe esni és kihordani a babát, addig miért ne szülhetne? A vészmadarakra és a negatív véleményekre pedig nem kell odafigyelni, az énekesnő szerint senkinek semmi köze nincs hozzá.

Még több hír Keresztes Ildikóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.