Tudták, hogy az anya pszichés gondokkal küzd

Utazótáskában dobta ki 3 hónapos csecsemőjét

Tudták, hogy pszichés problémákkal kezelésre szorult, mégsem figyeltek eléggé arra a 24 éves nőre, aki 3 hónapos csecsemőjét egy utazótáskába rejtette és kidobta a szemeteskonténerbe.

2011.05.16 10:29ma.hu / manna.ro

Véletlenül fedezték fel egy szeméttárolóban az utazótáskával együtt kidobott 3 hónapos csecsemőt Romániában. A gyermek a gyors segítségnek köszönhetően túlélte a "kalandot".

A férfi, aki rátalált a nyöszörgő "csomagra", azonnal értesítette a rendőrséget, így juthatott a kisbaba időben a megyei kórházba. A rendőrök és mentősök által felöltöztetett gyermeken az orvosok nem találtak sérüléseket és egészségi állapota is megfelelőnek látszott, így mindössze a megfigyelés miatt tartják még a kórházban.

A rendőrök hamar rábukkantak a 24 éves anyára, aki 3 hónappal ezelőtt Londonban hozta a világra kislányát. A nő beismerte tettét, és az is kiderült, hogy korábban pszichés problémák miatt kezelték, ám elmondása szerint ezekből kigyógyult.

Kihallgatása után most mégis a pszichiátriára küldték, a gyermek ügyében pedig hivatalból eljárást indított a gyermekvédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.