Hős akart lenni, de lebukott a csalással

Bátor rendőr: magát is vállon lőtte a kitüntetésért!

Kitüntetést aligha, megvetést annál inkább kap az az indiai rendőr, aki hősiesen szembeszállt - saját magával! A mesét még három lövéssel is alátámasztotta saját magába.

2011.03.23 17:49MTI

Mahes Radzsguru egy volt politikus házánál teljesített éjszakai őrszolgálatot, amikor - hogy egészen hiteles legyen "hősi története" - háromszor is magába lőtt: a gyomrába és a vállába adott-kapott golyókat. Ezek után riasztotta kollégáit, akik rögvest a helyszínre viharzottak.

A sebesült Radzsguru "öneposzában" jókora túlerővel küzdött: vallomása szerint hat férfi nyitott rá tüzet.

"Amint megláttak, lőttek, és gyomron találtak. Utána autóba pattantak, de közben is tüzeltek rám, két további golyó a vállamat érte" - mondta a többieknek. Története szerint ő próbált visszalőni, de ellenfelei elhajtottak a gépkocsival.

Kollégái ellentmondónak találták a vallomást és a helyszín "nyomtalanságát", mivel csakis Radzsguru töltényeinek hüvelyét lelték meg.

A babérvágyó rendőr egy idő után bevallotta, hogy pusztán magával keveredett tűzharcba. Már lábadozik.

Hogy mit kap mindezért, még nem tudni, de az biztos, hogy bátorsági érdemérmet nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.