Nem bánta meg a plasztikcica, hogy kiesett

Képek! - Szandika: "Botrány... Hamarabb abba kellett volna hagynom!"

Tisztázódott a félreértés, ami miatt Szandika kiborult a szombat esti párbaj után, és most már minden gömbölyű Szandika életében. Élvezi a szabadságot és a népszerűséget!

Képekben Béci és Szandika párbaja képgaléria

2011.03.16 17:29ma.hu

Megdöbbent Szandika, amikor először nézte vissza a szombat esti párbaj utolsó perceit – ez volt az a rész, amikor a plasztikcica teljesen kiborult. Nem azért, mert kiesett, hisz ez volt az utóbbi hetekben az egyetlen vágya, hanem azért, mert azt hitte, korábbi pártfogójának új barátnője van, és neki már nincs hova mennie.

A lány akkor szinte őrjöngött, magából kikelve ordította a színpadról, hogy „Köszönöm szépen, hogy elvetted tőlem azt az egy személyt!

Az RTL Klub Reggelijében szembesült először kívülről azokkal a képkockákkal, és csak annyit tudott kipréselni magából: „Döbbenten ültem, végignéztem, hát… Botrányos!

Most kiderült, az egész balhé egy félreértésen alapult. A stúdióban a Szandika szemébe világító fények és a keresztül-kasul cikázó kamerák takarásában a plasztikcica azt hitte, valami idegen nő van Sanyi mellett, és ez azt jelentette számára, hogy már nincs hová mennie.

Korábban épp azért lakott Sanyinál, mert szülei elváltak, anyja élettársával nem jött ki, apja pedig túl szigorúan fogta volna a lányt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A műsor után viszont tisztáztak mindent, rájött, hogy Nikit jól ismeri és nincs is köztük semmiféle félreértés, most már Sanyival is szent a béke.

Szandika elárulta, hogy kijőve a villából sem bánta meg, hogy addig-addig taktikázott, míg kiesett. „Úgy gondolom, hogy a csúcson hagytam abba, sőt, lehet, hogy még egy kicsit előbb abba kellett volna hagyni, mert már kicsit belementem egy olyan Szandiba, ami nem biztos, hogy pozitív.” – vallotta be.

Édesapjáról elmondta, nem igazak azok a hírek, melyek szerint évek óta nem tartják egymással a kapcsolatot, egyszerűen csak nem jut annyi idő egymásra, amennyi kellene, de sosem fordultak el egymástól.

A játékban eltöltött időszakra úgy gondol, mint az új lehetőségek kapujára: amikor beköltözött, már ott érezte, hogy a régi élete itt végérvényesen lezárult és valami új dolog fog történni, csak akkor még nem tudta, hogy ez jót vagy rosszat jelent-e.

Most már egyértelműen látja, hogy a ValóVilág által kapott népszerűség pozitív, élvezi, hogy mindenki felismeri az utcán, szeretik őt – igyekszik mindenkivel továbbra is kedves és őszinte lenni, és azon van, hogy ugyanaz a Szandika maradjon, akinek a villában megismerték a nézők.

Még több hír Szandikáról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.