Sebészek vágták ki az extrém "férfipótlékot"

Brutális: borotvahabos doboz szorult a nagymami vaginájába

Az orvosoknak sem volt hajlandó elárulni rosszulléte okát egy 83 éves idős asszony, a röntgenfelvételről derült csak ki: beszorult a hüvelyébe egy borotvahabos flakon.

2011.03.14 10:29ma.hu / manna.ro

Egyelőre vizsgálják, erőszak történt vagy önként okozott magának brutális sérülést egy 83 éves idős asszony Romániában, amelynek következtében most kómában fekszik a temesvári kórház intenzív osztályán.

Az önkéntesség látszik valószínűbbnek, mert az asszony nem volt hajlandó elárulni, mi okozhatja rettenetes fájdalmait, amikor a sürgősségi osztályra szállították. Az ájulás határán lévő nőt végül megröntgenezték, ekkor derül ki, hogy valami van a hüvelyében, ráadásul olyan helyen, ahol egyébként nem kellene.

Egy borotvahabos flakon átszakította a hüvely falát és így a kelleténél mélyebbre csúszott. Hosszú órákon keresztül próbálta saját maga eltávolítani a tárgyat, de az ettől csak még mélyebbre hatolt, végül nem tehetett mást, orvost hívott.

A kórházban a vizsgálatokat követően úgy döntöttek, csak operáció segíthet a problémán.

Az egyik román bűnügyi honlap értesülését a kórház orvosai is megerősítették: még most is kómában fekszik az asszony, amit a fertőzés okozott.

"Hasonló sokkoló dolgot egy magányos ember önmagának is előidézhet. Rosszul gondoljuk, hogy egy idős embernek nincs szüksége élvezetre, figyelemre vagy szerelemre. Természetesen rengeteg próbálkozási lehetőség van, ezek közül egyesek pedig meglehetősen extrémek" - magyarázta a crimetime.ro-nak Aurelia Sîrbu pszichológus.

Az ügyben a rendőrség is kivizsgálást indított, hogy egyértelműen megállapíthassák, a nő saját maga keresett valamilyen vibrátor-helyettesítő eszközt, vagy meg akarta valaki erőszakolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.