Gyengéd szálak fűzték a líbiai vezetőhöz?

Videó! Hazatért Ukrajnába Kadhafi "legkedvesebb ápolónője"

Hazatért vasárnap Ukrajnába Líbiából a kijevi védelmi minisztérium Il-76-os gépén - másfélszáz honfitársa társaságában - Halina Kolotnickaja, Moammer Kadhafi "legkedvesebb ápolónője".

2011.02.27 19:51MTI

A 38 éves ukrán nő kilenc esztendővel ezelőtt utazott Líbiába dolgozni a jobb kereset miatt. Előbb tripoli közkórházakban dolgozott, majd más ukrán nővérekkel együtt a líbiai vezető egészségére felügyelő csoportba került. Nemsokára a szőke ukrán hölgy Kadhafi "legkedvesebb ápolónője" lett.

A WikiLeaks portál szerint amerikai diplomaták titkosított távirataikban arról tájékoztatták Washingtont, hogy Kadhafi soha sem vált meg Halinától, magával vitte külföldi útjaira, és az ukrán ápolónő gyakorlatilag a líbiai vezető magánéletének is részesévé vált. Úgy is hírlik, hogy gyengéd szálak is összekötötték őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.