Üldözés - árkon, bokron

Traktorokon közlekednek a fehérorosz közlekedési rendőrök

Szolgálati gépkocsi helyett újabban villogóval felszerelt traktorokon közlekednek a közlekedési rendőrök a fehéroroszországi Vityebszkben.

2011.02.13 09:34MTI

A városvezetés szerint a rendőrök ily módon nemcsak a közlekedési rendre vigyáznak, hanem szükség esetén segítenek a hó eltakarításában, de ha épp úgy hozza a sors, a szabálytalanul parkoló gépkocsikat is elvontatják majd - olvasható a Korrespondent.net (http://korrespondent.net) ukrán hírportálon.

Arról viszont nem szól a hír, hogy a traktorokon cammogó közlekedési rendőrök miként lesznek képesek utolérni és megállásra bírni a gyorshajtókat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.