Focistát nevelne fiából is

Cristiano Ronaldo: Vállalom a pelenkacserét!

Évi 80 millió fontos keresetével a Real Madrid csillaga akár bébiszittert is felfogadhatna, de nem bízza másra 6 hónapos kisfia pelenkázását se.

2011.01.21 14:29ma.hu

Sokkal felelősségteljesebb lettem, amióta apa vagyok” - vallotta be Cristiano Ronaldo, akinek még eléggé friss az élmény, hisz csak 6 hónapja, 2010. július 3-án született meg ifjabb Cristiano Ronaldo. A futballsztár rendesen meg is döbbentette a világot, amikor a két legnagyobb közösségi oldalon és saját hivatalos honlapján is bejelentette az örömhírt.

A közlemény azért okozott meglepetést, mert Ronaldo hosszabb ideje jár együtt Irina Shayk orosz származású fehérnemű-modellel, és ő az utóbbi hónapokban a legkevésbé sem tűnt terhesnek.

Ronaldo tehát félrelépett, de a mai napig sem derült fény a kisbaba édesanyjának kilétére. Az apa csak annyit árult el róla: egy 20 éves brit diáklányról van szó, aki 10 millió fontot, a futballklasszis egy teljes évi bérét kapta azért, hogy lemondjon a szülői jogairól.

Irina Shayk és Cristiano Ronaldo (Fotó: Alpha)


A sportoló azt is bevallotta, reméli, fia egyszer majd a nyomdokaiba lép, és óriás lesz a futballpályán, persze csak ha ő is szeretné. De nemcsak a nagyratörő álmok miatt élvezi az apaságot: mint mondta, ez egy egészen újfajta felelősséget hozott az életébe.

Az egyetlen dolog, amit nem szeret, az a pelenkázás, de tisztában van vele, hogy ez is hozzátartozik a kisbabához, ezért megcsinálja. Újdonság a focista számára az is, hogy nem tud végigaludni egy teljes éjszakát, de igyekszik napközben bepótolni az elvesztett pihenést, miközben a pályán is jól kell teljesítenie.

Egyelőre nem okoz gondot a fizikai állapot fenntartása, és az külön büszkeséggel tölti el, ami néhány nappal ezelőtt történt, épp amikor meccse volt.

Édesanyám vigyázott a fiamra, korán lefektette, de anyám elmesélte, hogy megállás nélkül csak sírt, és nem akart elaludni. Aztán szereztem egy gólt, ő pedig öt perc múlva már mélyen aludt!

Szerencsére Ronaldonak tényleg remek segítsége van a kisfiú nevelésében, édesanyján kívül két nővére, Katia és Elma is rendszeresen felügyel a kis Cristianora.

Azt azonban nem árulta el a focista, hogy mikor veszi át az anyai szerepet aktuális barátnője, a 24 éves Irina, az erre irányuló kérdéseket azzal hárította el, hogy „Egy napon biztosan, de sosem lehet tudni. Korán van még ehhez.

Türelmet kér Cristiano Ronaldo

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.