A napokban kötötte frigyét a kajakos?

Titokban újra férjhez ment Janics Natasa?

Rövid időn belül két esküvő? Janics Natasa első házassága nem tartott soká, a másodikat azonban a hírek szerint titokban kötötte, a napokban.

2010.12.27 12:29ma.hu - Fotó: wikipedia - rtlklub.sajtoklub.tv

Különösen alakult Janics Natasa számára az elmúlt év - Ősszel megházasodott, tavasszal azonban már el is vált a férjétől, 7 hónap házasság után.

A Blikk úgy tudja, Natasa, aki múlt télen beleszeretett 40 éves edzőjébe, a bolgár Andrian Dusevbe, december 22-én ki is mondta az igent szíve választottjának Szegeden. A háromszoros olimpia bajnok kajakos egyébként a napokban kapta meg a 2010-es év legjobb sportolója díjat is, így boldogsága határtalan - adta hírül a Blikk.

Janics Natasa - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Janics Natasa májusban hivatalosan is elismerte, hogy férjével a válás mellett döntöttek, erről közleményt adott ki. Mint mondta, ahogyan korábban világgá kürtölték esküvőjüket, most a válással is ugyanezt kell tegyék.

A hírek szerint a kajakosnő a tavaly téli, bulgáriai tábor alatt szeretett bele egy ottani edzőbe, és már úgy jött haza, hogy ezt a férjével is közölte. Natasa új párja állítólag Szegedre is leköltözött, ahol együtt él a kajakossal.

A dologban egyébként az volt a legmeglepőbb, hogy Natasa csapattársa, Kovács Katalin is hasonlóan járt. A két lánynak szinte egyszerre volt az esküvője, és később még Natasa előtt derült ki, hogy ő is válik a férjétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.